50 kilogramë lëndë eksplovize e llojit tritol e vendor në 632 piketa ka mjaftuar për shmbejne godinës katërkateshë në afëri të Rrogozhinës.


Shpërthimi është realizuar nga forcat xheniere dhe punonjëit IKMT, ndërsa me heret ishin marre masat për bllokimin e trafikut dhe largimine banorve që ndodheshin pranë banesës.


ABC sjell momentin e shpërthimit të realizuar nga IKMT, ndërsa më heret pronarët e godinës katërkteshe kishin marrë masat për largimin e pjesëve të ndryshme.


IKMT prej ditësh ndodhet në aksin Lushnje Rrogozhinë ku ka shëmbur disa objekte.


objekti