funAsnjëherë nuk është momenti i papërshtatshëm për të bërë humor.


Kështu duket në këtë video, ku shfaqen disa rebelë në Siri, që provokojnë një snajper të regjimit të Assad me një kukull si dordolec.


Pasi e veshin me xhaketë të zezë dhe maskë, ata e nxjerrin përpara snajperit, që qëllon mbi të.


Ndërkohë rebelët qeshin në mënyrë histerike.


Mendohet se rebelët janë nga Uzbekistani dhe i janë bashkuar luftimeve në krah të forcave opozitare.