Në botën e madhe të show-bizit ka plotë personazhe të cilat kanë arritur aty ku janë falë aftësive të tyre vokale, aktruese apo talenteve të veçanta. Krahas tyre, ka edhe nga ata, të cilët nuk kanë bërë asnjë gjë, nuk kanë asnjë talent, por përsëri janë shumë të njohur dhe të pasur.
Sipas një klasifikimi të bërë në “foxnews”, në krye të listës qëndron Brandi Glanville, e cila ndiqet nga Courtney Stodden, Jenny McCarthy, The Kardashians etj.