0
Rafael Van Der Vaart do te mungoje ne boteror Mesfushori i Hollandes eshte demtuar ne pulpe dhe ai nuk do te jete ne Brazil Van Der Vaart i shtohet mungeses se Kevin Strootman Hollanda eshte nje grup te veshtire ku ndodhet Spanja Kilin dhe Australine Debutimi ne Kupen e Botes do te jete ndaj Spanjes me 13 qershor
TV KLAN