Ne vijim te fjales se tij ne Shqip analisti Lorenc Vangjeli deklaroi se te pakten 5 deputete sipas tij e kane marre mandatin ne menyre te jashteligjshme.

Zoti Vangjeli permendi dy raste nder deputetet ate te ish-kryetarit te Bashkise se Klosit dhe ate te Gerti Bogdanit qe sipas tij ne kundershtim me ligjin nuk kane dhene doreheqjen nga postet ne pushtetin vendor.

Deputeti Gerti Bogdani ushtronte detyren e tij si kreu i njesise bashkiake edhe gjate periudhes se kandidimit per deputet madje ka marre edhe vendime si kreu i asaj njesie deklaroi zoti Vangjeli.

Me tej analisti Vangjeli permendi nenin 69 te Kushtetutes i cili shprehimisht pengon kryetaret e komunave bashkive dhe te njesive bashkiake te kandidojne per deputete.