“Demokracia jone ne 18 vjet, ne kete tranzicion te pafund, rezultoi nje shprese e kote”.

Keshtu deklaron analisti Lorenc Vangjeli, i cili duke folur ne emisionin “Shqip” ne TCH eshte shprehur se problemi i Shqiperise eshte qarkullimi i elitave.

“Nuk ka qene elita e duhur, ajo elite qe ne kemi zgjedhur. Kjo klase politike vazhdon te qarkulloje dhe prurjet e reja kane qene zhgenjyese. Por megjithate, shpresojme se ne vitin 2009 do te jetojme me mire”, ka pohuar Vangjeli.

Me tej, duke bere nje parashikim per vitin e ri, ai ka vleresuar se temperatura e larte e politikes nuk do te mungoje.

“Une mendoj se janari do te jete i nxehte dhe po ashtu edhe qershori, ku do te kete perplasje per rezultatet e zgjedhjeve”, ka shtuar Vangjeli.

 AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','580','height','99','src','flash/banner','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','flash/banner' ); //end AC code