brbrAshpersohet lufta kunder kanabis satives Zbulohen te tjera parcela ne Shkoder Vlore Kolonje dhe Kurbin Kete te shtune Policia ka asgjesuar rreth 5 mije 250 rrenje bime narkotikebr
Malesia e Shkodres e cila nder vite ka mbajtur vendin e dyte pas Lazaratit per kultivim ka qene objektivi i forcave te policise Sipas informacioneve qe vijne nga Shkodra behet me dije se droga eshte gjetur e kultivuar ne parcela te ndryshme ne tre fshatra Ndersa ne Kolonje jane gjetur 2650 kanabis sativa ne dy parcela Fillimisht uniformat blu shkaterruan 1750 rrenje me lartesi nga 20 deri ne 70 centimetra Ne parcelen e tjeter u zbuluan 900 kubike me bime rreth 3 centimetra te larta te cilat ishin bere gati per mbjellje Nderkohe policia e Vlores e ka perqendruar punen e saj ne fshatrat te cilat edhe me pare jane marre me kultivimin e kanabis satives Ne Kallarat u asgjesuan me ane te djegies rreth 550 rrenje Nje dite me pare ne Kurbin policia zbuloi700 rrenje bime gjate nje operacioni te ndermarre ne fshatin Selite Bimet ishin mbjelle ne dy parcela afer njera-tjetres Por ndersa jane zbuluar parcelat e mbjella ende nuk jane identifikuar autoret Ne muajin gusht bima narkotike eshte ne fazen e perfundimtare te pjekjes ndaj edhe policia rrit forcen goditesebrbr


gallery-2
margin auto

gallery-2 gallery-item
float left
margin-top 10px
text-align center
width 33

gallery-2 img
border 2px solid cfcfcf

gallery-2 gallery-caption
margin-left 0
Vazhdojne operacionet antikanabis

Vazhdojne operacionet antikanabis

Vazhdojne operacionet antikanabis
br styleclear both
Vazhdojne operacionet antikanabis

Vazhdojne operacionet antikanabis

br styleclear both


br