brbr10 pika permban kontrata qe Erion Veliaj kandidati i te majtes per Bashkine Tirane prezantoi per permiresimin e shkollave kopshteve dhe cerdheve Numri 10 nuk duket te jete i rastesishem Veliaj nje shfletues i librave te te gjitha llojeve duket se eshte frymezuar nga Bibla ku shkruhet mbi 10 urdheresat qe Zoti i tha Moisiut ne malin Sinai Kushtet jane te rendesishme per edukimin e femijeve tha Veliaj duke cituar nj studim Erion Veliaj u tha mesuesve se gjate aktivitetit si kryebashkiak nese do arrije te fitoje me 21 qershor do te bashkepunoje me qeverine per realizimin e premtimeve te tij per shkollatbrbr
br