brbrPasi mbajti shenim shqetesimin qytetar kandidati i mazhorances Erion Veliaj per Bashkine Tirane u pergjigj se me ndryshimin e administrimit te qytetit do te investohet me shume per terrenet sportive Ne degjesen organizuar me sportistet Veliaj tha se kujdes i vecante do kushtohet jo vetem klubit te Tiranes qe administrohet nga Bashkia por edhe per klubet e tjera te kryeqytetit Kandidati i mazhorance Erjon Veliaj tha se me ndarjen e re territoriale do kete nje bashki te re dhe nuk do kete ndarje mes qytetit e komunavebrbr
br