brbrPerfaqesuesve te biznesit kandidati i mazhorances per Bashkine Tirane i siguroi trajtim te njejte pa dallime preferenciale Erion Veliaj tha se pas 21 qershorit ne punet e bashkise do te perfshihen ata qe meritojne Veliaj siguroi se vemendje e vencante do ti kushtohet investimeve ne periferi te kryeqytetit atje ku dhe nevojat jane me te medha Ne mbeshtetje te Erion Veliajt eshte shprehur edhe ministri i Zhvillimit Ekonomise Arben Ahmetaj Fjalet pozitive dhe deri diku pa limite te ish-kolegut minister Veliaj i shoqeroi me nje batutebrbr
br