Pjesa me e madhe e lexuesve qe klikuan ne sondazhin sportiv, vleresuan si te drejte vendimin e FIFA-s per pezullimin pa afat te kombetares shqiptare nga veprimtarite nderkombetare futbollistike. Nder 760 votues, 440 dhane pergjigjen Po, ne pyetjen "A eshte i drejte vendimi i FIFA-s per pezullimin e Kombetares?". Kurse 276 te tjere dhane pergjigjen "Jo" dhe 43 te tjere abstenuan me qendrimin "Nuk e di".

SSSASS