brbrHarta e re territoriale eshte ne qender te takimit qe zevendeskryeministri i Greqise njeheresh Ministri i Jashtem Venizelos do te zhvilloje me nenkryetarin e Kuvendit dhe kreun e Partise Bashkimi per te Drejtat e Njeriut Vangjel Dule Ne faqen zyrtare te Ministrise se Jashtme lajmerohet se takimi Dule 8211 Venizelos eshte programuar ne mesdite ne oren 1215 Nje dite me pare zevendeskryeministri grek zhvilloi nje bisede telefonike me Ministrin e Jashtem Ditmir Bushati duke mos e fshehur pakenaqesine e Athines zyrtare ndaj hartes se re territoriale Ne kete bisede Venizelos ka paralajmeruar Bushatin te mos shtoje probleme te reja ne marredheniet mes dy vendeve por shefi i diplomacise shqiptare ka sqaruar homologun grek se reforma territoriale eshte nje ceshtje e brendshme brbr
br