Tiran

Nj 35-vjear i ka dhn fund jets duke u vetvaruar nga Kodrat e Liqenit Artifi cial n Tiran. Kalimtar t rastit kan lajmruar policin pr ngjarjen, ndrsa menjher kan nisur verifi kimet dhe hetimet. Policia ka
t ditur se viktima sht shtetasi Florian Spahiu, 35 vje, nga Pogradeci. Kufoma e t riut sht drguar menjher pr ekspertim mjeksor me qllim prcaktimin e shkakut t vdekjes s 35-vjearit, ndrsa n ort e pasdites s djeshme ka rezultuar se vdekja sht si pasoj e vetvarjes. Nga pyetja e familjarve ka rezultuar se 35-vjeari kishte disa borxhe, ndrsa punonte si shits ambulant i frutaperimeve n rrug.
#