Transmetuar me 28112015 - 1726
Kosove 28 nentor 2015 NOAal - Vetevendosja reagon pas arrestimit te ish-liderit te saj deputetit Albin Kurti dhe disa aktivisteve Ne njoftimin zyrtar Levizja Vetevendosja ben me dije se Policia e Kosoves ka arrestuar mbi 90 aktiviste te kesaj partie politikebr
br
Sipas saj disa prej te arrestuarve edhe jane lenduar fizikisht nga dhuna e ushtruar nga uniformat blu gjate arrestimitbr
br
Kjo polici e cila eshte vene ne mbrojtje te Zajednices vazhdon ti mbaje te bllokuara zyrat tona Rezistenca e aktivisteve ne rruge po vazhdon dhe Zajednica nuk do te kaloje njofton Vetevendosjabr
br
Levizja denon ashper arrestimin e padrejte te aktivisteve dhe kerkon lirimin e tyre te menjehershem jcnoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix