10421364_10152223233671366_6632763325771192976_nAktori dhe rregjizori Gent Bejko, nëpërmjet një videomesazhi drejtuar Kryeministrit Edi Rama, ka bërë ironi me shprehjen e tij se "shoqëria civile ka vdekur", duke kundërshtuar në këtë mënyrë betonizimin e Parkut të Liqenit Artificial në Tiranë.

Me anë të këtij videomesazhi, aktori Bejko, i është bashkuar si shumë qytetarë dhe aktorë të shoqërisë civile, nismës "Mbill Pemen Tende".

"Gent Bejko, per Parkun e Liqenit dhe Shoqerine Civile grin ikonë emocionale. Be nje video, dhe solidarizohu kunder betonizimit ne Park #perparkun, #perpubliken, #pershoqerine",- është komenti në Facebook për këtë video.