goli

Ky eshte supergoli qe shenoi rei manaj ndaj Juvetusit dhe i dha Kupen e Italise Interit.

Manaj e ka dribluar te gjithe mbrojtjen e Juves dhe madje edhe portierin.

Ne kete pike, Manaj mund te jete vertete ylli tek i cili do t'i kete syte Shqiperia ne Evropian, per te shpresuar nje tjeter mrekulli te madhe.