Screenshot_4-17Kombetarja shqiptare ka ne stervitjen e pasdites ne stadiumin qe do te luan ndeshjen ndaj Zvicres diteen neserme ne oren 15:00.

Nen drejtimin e De Biasit dhe Tramezanit ekipi po zhvillon stervitjen ku po ambientohet edhe me fushen dhe me stadiumin.

Shiko videon: