Screenshot_17-3Kur ata punojnë toka dridhet, një stuhi rëre ngrihet në ajër dhe është e pamundur të mbushesh me frymë për shkak të resë së tymit që çliron baruti.

Këto janë mitralozët e fundit dhe më të sofistikuar të batalionit të artilerisë "325th Airborne Infantry Regiment", të cilët janë një nga armët më vdekjeprurëse dhe të frikshme për armiqtë.