Momentet e fundit të ndeshjes mes Partizanit dhe Tiranës kanë qenë shumë të tensionuara, sidomos në shkallët e stadiumit. "Mos me prek me dorë o ju q... robt" dëgjohen mes të tjerash në video.

tifozet

Tifozët kanë nisur të shajnë kundërshtarët, çka ka bërë që të ndërhyjë policia.


Verde Watches Albania

Në këtë video të "Jeta osh qef" policët duan të shoqërojnë disa tifozë të Tiranës, por duket se nuk e kanë të lehtë.