edi-rama-himareKryeministri Edi Rama ka shpërndarë një video sot në faqen e tij në Facebook dhe shkruan: "Nuk është Jugu i Francës. Eshtë Himara e rilindur falë Programit Kombëtar të Rilindjes Urban".

Komentues të shumtë e kompimentojnë kreun e qeverisë për punën e realizuar, ndërsa të tjerë, edhe pse më të paktë në numër se grupi i parë, shqafen kritikë.

Një prej tyre, madje edhe ironizon duke komentuar në postimin e kryeministrit: "Ju lumtë kryeministër, paskeni sjellë edhe detin në Himarë".

Screenshot_10

Screenshot_9

Screenshot_8