Është publikuar një video e re e sulmit të kryeministri serb Aleksander Vuçiq në përkujtimin e Srebrenicës.

Ai u godit nga një gur në fytyrë dhe me këtë rast u plagos lehtë, transmeton zeri.info

Vlen të theksohet se Vuçiq dhe shoqëruesit e tij tani janë larguar nga vendi i ngajres.

Shikojeni videon: