Tirane 18 maj 2016 NOAal - Gjykata e Krimeve te Renda ka dhene masen e sigurise arrest me burg per Shukri Xhelilin ish-kreu i Bashkise se Peshkopise i cili u perfshi ne nje skandal seksual para pak ditesh ku i kerkonte nje vajze 20-vjecare seks ne kembim te nje punebr
br
Xhelili akuzohet per shperdorim detyre dhe korrupsion pasiv dhe mesohet se gjate seances ai nuk i ka pranuar veprat penalebr
br
Shukri Xhelili eshte arrestuar para dy ditesh me urdher te Prokurorise se Krimeve te Renda Policia e ka ndaluar ne Diber disa ore pas vendimit te gjykates e cila ka vendosur masen e arrestit burg pa afatbr
br
Nga ana e tij avokati i Xhelilit e ka quajtur te padrejte masen e sigurise se dhene nga Gjykata e Krimeve te Rendanoaalbr
br
br
Vajza e videos tregon fjalet e Shukriut Je shume e bukur kush sdo te fuste ne punebr
br
Zbardhet pasuria e Shukri Xhelilitbr
br
Disa dite pas skandalit seksual Shukri Xhelili perfundon ne burgbr
br
Gruaja e Shukri Xhelilit tregon ci tha te shoqit kur mesoi per videonbr
br
Video-skandali seksual flet Shukri Xhelili Sulm i paster politikbr
br
Komentoni mbi kete lajm me poshte Nese keni dicka per te raportuar mbi kete teme na shkruani tek prnoaalbr
br


lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix