OSSH:

Operatori i Sistemit t Shprndarjes (OSSH) njoftoi dje se do t vijonte me kufizimin e energjis elektrike pr shkak t remonteve, t parashikuar n planin e investimeve dhe t ndrrimit t linjave. Ndrprerja e dritave do t kryhet pr javn q vjen, n datat 16-20 gusht, ndrsa remontet do t kryhen nga ora 9.00-16.00. OSSH ka publikuar edhe zonat ku do t ndrhyhet dhe rajonet q preken nga kufizimet. Kshtu do t ket remont n linjn 35 kv Mezez-Valias dhe n nnstacionet Valias dhe Kashar, ku parashikohen pa energji elektrike zonat e Kamzs, Valiasit, Laknasit dhe Tapizs. Remont do t ket edhe n nnstacionin e Spitalls, Durrs, duke ln pa energji zonat prreth, sikurse dhe n zonat e Mamurrasit. Ndrhyrjet n rrjet jan planifikuar t zhvillohen n nnstacionin e Bulqizs, Kuovs, duke ln pa drita qytetin e Kuovs, Urn Vajgurore dhe zonat prreth (komunat Kozare dhe Perondi). Nuk “shptojn” nga kufizimet as zonat prreth Elbasanit, e disa komuna n rajone t ndryshme t vendit.
#