Menaxheri i Chelseat, Andre Villas-Boas, thotë se ai është fajtor për disfatën e fundjavës nga Evertoni.


 


“Do t`i analizoj mirë përgatitjet e mia dhe do të marr përgjegjësinë e plotë për disfatën. Mendoj se lojtarët bënë gjithçka që mundën për të ndikuar në rezultat”.


 


“Ndoshta do të duhet të rishikoj atë çfarë kam bërë dhe të mendoj për përgatitjet. Do të diskutoj për këtë me stafin tim teknik dhe për vendim-marrjet e mia”, ka thënë Villas-Boas.