pProkuroria e Vlores ka vene nen hetim dy ish-pergjegjes te Inspektoriatit Ndertimor Urbanistik ne Vlore pasi akuzohen per shperdorim detyre Nen hetim jane Ruzhdi Zeneli 48 vjec dhe Mario Kalus 43 vjec te cilet akuzohen nga Prokuroria e Vlores se nuk kane nderhyre per prishjen e te pakten 65 moleve abuzive te ndertuara pergjate bregdetit nga Uji i ftohte deri ne Orikump
p Hetimi eshte bere pas kallezimit te Agjencise Rajonale Mjedisore ne Vlore Zeneli dhe Kalus te dy banues ne Vlore kane ushtruar detyren e pergjegjesit ne INUV ne Vlore ne vitet 2010-2013p
pShekulli Online EBp

br styleclearboth