Një i ri i moshës rreth 25 vjeç është gjetur i pajetë nga kalimtarë të rastit në lagjën 10 korriku në Vlorë . Sipas të dhënave të para, mësohet se viktima është gjetur në një zone ku zakonisht rrinë përdorues të lëndëve narkotike. Nga ekspertët dyshohet së i riu ka gjetur vdekjen nga overdoza.Në vendngjarje është gjetur nga policia një shiringë dhe letër alumini që zakonisht përdoren për heroinën. Viktima është Ardian Bocaj 35 vjec , banues ne lagjen 1 Maji.