Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në ambjentet e Universitetit të Vlorës kur
një grindje mes studentësh, ka shkaktuar një të plagosur. Ngjarja ndodhi kur studentja për Teknologji-Informacioni, Lediana Zekaj goditi me thikë në fyt shokun e saj Klaudio Kamberaj. Sipas informacioneve i lënduari, Klaudio Kamberaj, ndodhet në spital në gjendje të rendë ndërkohë që pas këtij akti, studentja, u vetëdorezua në polici. Mësohet se Kamberaj ishte përdorues dreoge dhe i kërkontë para autores gjë që çoi në plagosjen e tij