pProkuroria e Pogradecit kerkon rinisjen e hetimeve per vrasjen e inspektorit te tatimeve ne komunen e Hudenishtit ne Porgradec Nga ana e organit te akuzes eshte kerkuar zhvarrosja e trupi te pajete te Ilirjan Seitllarit i cili u ekzekutua me 5 nentor te 2009p
pVrasja ka mbetur ende pa nje autor ndersa vendimi iprokurorise eshte kundershtuar nga ana e familjareve Sipas te afermve vendimi i organit te akuze eshte me qellimin e fshehjes se provave Xhevat Seitllari babai i te ndjerit Ilirjan Seitllari deklaron se ka humbur besimin tek Prokuroria e Pogradecit pasi kerkesat e tij ne lidhje me ngjarjen nuk jane marre parasysh dhe krimi eshte cilesuar si nga pakujdesiap
pNaten e ngjarjes Ilirjan Seitllari u perfshi ne nje konflikt me disa persona te cilet pasi e vrane me mjete te forta e hodhen ne nje kanal ne ane te rruges Disa ore pas ngjarjes policia arrestoi Florian Bacin si autor te ngjarjes por pas tre muajsh ai u lirua nga prokuroria per mungese provashp

br styleclearboth