brbrBurim Demolli nga Kolovica e Prishtines eshte shqiptari i radhes qe vritet ne Siri Lajmin e kane konfirmuar per mediat ne Prishtine te aferm te viktimes Burim Demolli kishte shkuar ne Siri bashke me gruan dhe kater femijet e tij Zyrtare te policise se Kosoves nuk kane dhene komente per kete rast Sipas te dhenave te policise dhe organizatave te ndryshme jane mbi 100 shtetas te Kosoves qe kane shkuar ne Siri dhe Irak ku jane bere pjese e luftes ne krahun e ekstremisteve te shtetit islamik Deri me tani rreth 20 prej tyre kane humbur jetenbrbr
brbrbrbr
br