Washington, 2 shtator – Një person i armatosur, i cili mori tre pengje në selinë e Discoveryt në SHBA, është qëlluar për vdekje nga policia dhe pengjet e tij janë liruar.


Zyrtarët të paidentifikuar policorë, të cituar nga mediet amerikane, thanë se sulmuesi quhet James Jay Lee, 40-vjeçar, i cili është i njohur për protestat jashtë ndërtesës së Discovery Channel.


Mediet amerikane raportojnë se ai kishte sulmuar Discoveryn, pasi kishte bërë shumë pak për shpëtimin e planetit.