0
brbr

brbrNe Washington eshte zhvilluar manifestimi me i madh kunder racizmit pas rasteve te vrasjes se disa te rinjve me ngjyre nga policia dhe mos 8211 procedimit penal te forcave te renditbrbr
brbrMbi 10 mije pjesemarres kerkuan ti jepet fund rracizmit institucional dhe te permiresohet legjislacioni per rastet ne fjalebrbr
brbrTv Klanbrbr


manifestime TV Klan Washington