Wolfarth Mos cenoni KQZE hene 15 Prill 2013 1251

Wolfarth Mos cenoni KQZDuke iu referuar nismes se partise Demokratike per lirimin e anetarit te KQZ Ilirjan Muho Ambasadori i OSBE ne Tirane Eugen Wolfarth beri apel per paprekshmerine e institucionit zgjedhor

Diplomati Volfarth tha se anetaret e KQZ jane zgjedhur ne menyren e duhur ndaj klasa politike duhet arrije nje dialog por pa shkelur ligjin dhe kushtetuten Me heret gjate prezantimit te nje projekti me departamentin e Gazetarise neFakultetin Filologjik shefi i pretences se OSBE-se kujtoi se respektimi i standardeve ne zgjedhjet e 23 qershorit eshte vendimtar per Shqiperine dhe procesin e Integrimit
pp

p