Në fund të fjalës së tij të gjatë të mbajtur në mbledhjen e grupit deklaroi se e ka marrë përgjigjen shkencore të audiopërgjimit që sipas tij rezulton të jetë joautentik dhe një mashtrim i pastër i hedhur në skenë qëllimisht për të destabilizuar vendin dhe për ti vënë shkopinjtë në rrota kur ndodhet në kilometrat e fundit në rrugën e hapjes së negociatave me BE…


16 maj 2018 (gazeta-Shqip.com)