PARTIZANI - Ende asnjë shenjë për blerje në merkaton dimërore në shtëpinë e kuqe, pavarsisht se presidenti Xhani lëshoi sinjalin nga Greqia se do të sjellë dy futbollistë të huaj që luajnë në kampionatin grek. Gjatë ndeshjes miqsore me Besën u dëmtuan Capo dhe Doda. Në rikuperim është Ardit Beqiri.