var fbShare url httpvizionplusalzbulohen-ne-jordani-shkrime-mbi-2000-vjecare-per-jezusinsize smallbrbrDisa fletet metalike te lidhura sebashku me unaza hekuri jane gjetur ne Jordani nga nje beduin jordanez Ne keto flete metalike ka tregime per Krishtin dhe dishepujt e tij Letra prej plumbi eshte analizuar dhe nga fjalet dhe simbolet e perkthyera ekspertet thone se tabletat datojne qe ne kohen e sherbimit te Jezusit Ajo cka ato zbulojne mund te jete iluminuese jo vetem per te krishteret por edhe per hebrenjte dhe myslimanet Ne shkrimet ne fjale tregohet se Krishti nuk po fillonte fene e tij por rivendoste nje tradite mijera vjecare qe nga koha e mbretit Davidbrbr


googletagpubadsdefinePassback10066666adxpvizionplus728x90 728 90display

br