pZbuloni kuptimin e nishaneve ne fytyren tuaj varesisht nga pjesa e fytyres ne te cilen ndodhen ata Se pari kontrolloni fytyren tuaj per nishane e me pas shikoni diagramin e meposhtem per ti identifikuar ata ne fytyren tuaj dhe kuptimin qe kanep
pPozicioni nga 1 deri ne 3p
pSi femije jeni rebel dhe shpirtlire Ju keni nje kreativitet te brendshem qe shfaqet me se miri kur jeni i lire Ne pergjithesi te tjeret e pelqejne qasjen tuaj eksperimentale ne jete Nese keni nje nishan ketu ju jeni me i mire per biznesp
pPozicioni 4p
pJeni nje person impulsiv shpesh reagoni me pompozitet qe ju ben nje personalitet te mire por mund ta keni te veshtire kur ka shume opsione Keni tendenca te jeni argumentues por asnjehere deri ne ate pike sa te mbani inat me dikep
pPozicioni 5p
pNje nishan mbi vetull tregon se keni shume fat ne aspektin e parave por qe duhet te punoni me shume se te tjeret per ti fituar ato Te gjitha te ardhurat duhet ti mbani fshehte pasi qe dikush qe eshte xheloz mund tju binde qe ta ndani pasurine me tap
pPozicioni 6p
pNje nishan ketu tregon inteligjence kreativitet dhe aftesi si nje artist Talenti juaj artistik mund tju sjelle pasuri fame dhe sukses Ky tregon se keni fat por suksesi ju vjen nese jeni i guximshemp
pPozicioni 7p
pNishanet nen vetull jane tregues te argumenteve me familjaret qe ju shkaktojne dhimbje e merzi Kjo do te ndikoje ne jeten dhe ne punen tuaj Duhet te zgjidhni keto probleme nese deshironi te ecni perparap
pPozicioni 8p
pKy nuk eshte nje pozicion shume i mire per nje nishan Pozicioni juaj financiar do te jete ne menyre konstante nen stres per shkak te tendencave per te shpenzuar se tepermi Ju gjithashtu keni nje varesi ndaj pokerit Flirtoni shume me personat e gjinise se kundertp
pPozicioni 9p
pKy pozicion sugjeron probleme seksuale Eshte nje nishan i pafat dhe ju keshilloheni qe ta largoni ate sa me pare pasi qe sjell nje parade problemeshp
pPozicioni 10p
pNje nishan qe gjendet nen hunde parasheh nje fat shume te madh Ju jeni i rrethuar me familjen dhe do te keni shume femije e niper E keni mbeshtetjen e personave afer jush dhe ndiheni i permbushur emocionalisht dhe materialishtp
pPozicioni 11p
pNishanet ketu sugjerojne nje tendence per te pasur shume semundje Eshte nje ide e mire qe ta largoni kete nishan sidomos nese eshte i erret dhe i madh Perndryshe nese jeni femer perdorni shume grim per ta mbuluar atep
pPozicioni 12p
pNje nishan ketu parashikon nje jete te suksesshme dhe shume te balancuar Ka shume mundesi qe nuk do te jeni vetem i pasur por edhe i famshem Ju do te keni nje shtepi te kenaqshme dhe nje familje te mirep
pPozicioni 13p
pFemijet tuaj do te jene nje brenge e madhe ne jeten tuaj Marredhenia me ta nuk do te jete e mire Nuk ka shume gjera qe mund te beni vecse te mesoni tolerancenp
pPozicioni 14p
pNje nishan ne kete pjese te fytyres tregon se jeni i ndjeshem ndaj ushqimit qe mund te jete nje problem i madh ne jeten tuaj Ju mund te keni edhe alergji ndaj disa ushqimeve te caktuara ose thjesht mund te hani shumep
pPozicioni 15p
pJeni nje person qe gjithnje eshte ne levizje dhe vazhdimisht eshte duke rinovuar e ri dizajnuar shtepine Ju pelqen te shihni vende te reja dhe gjera te reja Nuk jeni i lumtur nese qendroni ne nje vend per shume kohep
pPozicioni 16p
pDuhet te keni kujdes kur eshte fjala per ushqimin dhe per jeten tuaj seksuale Keto jane dy brengat tuaja me te medha Keni tendenca te keni probleme me peshen gje e cila mund tju beje te jeni me i deshperuar Ju pelqen romancap
pPozicioni 17p
pJu do te jeni nje person me rendesi te madhe sociale Jeni aktiv ne skenen sociale dhe jeni nje person me aftesi te shkelqyeshme komunikuese Ka tendenca qe te beheni pak arrogant per suksesin tuaj gje qe mund tjua humbase emrin tuaj te mirep
pPozicioni 18p
pJeni nje person qe eshte vazhdimisht ne levizje Do te udhetoni shume ne jete por duhet te keni me vete me shume para derisa kaloni detet e oqeanet pasi qe nishani juaj preferon qendrimin ne shtepip
pPozicioni 19p
pJu keni fat me parate dhe keni shume miq te mire keshtu qe ky nishan eshte i mire per ta pasur Dobesia juaj eshte ajo qe ju keni tendenca qe te dorezoheni shume lehte para sharmit te personit te gjinise se kundertp
pPozicioni 20p
pNje nishan ketu mund te jete shume fatlum ose shume fatkeq Nese keni nje nishan ne kete pjese jeni te destinuar per fame ose per turp Keni nje kreativitet dhe inteligjence te larte por talentet tuaja mund te perdoren edhe per mire edhe per keqp
pPozicioni 21p
pKy eshte nje nishan i mire pasi qe sugjeron shume ushqim dhe pije gjate tere jetes Ky sjell gjithashtu fame dhe mirenjohjep
pPozicioni 22p
pJeta juaj eshte gjithnje e lumtur dhe gjerat shkojne mire per ju Ju mund te beheni nje super yll sporti nese keni kete pasion Nishanet ne fund te vetullave sugjerojne edhe se jeni nje person me autoritet dhe fuqip
pPozicioni 23p
pJu keni nje shkalle te larte inteligjence dhe jeni edhe i mencur nga librat por edhe nga pervoja ne rruge Keni nje instinkt te zhvilluar mbijetese dhe do te keni nje jete te gjate e kuptim plote Ju do te jeni aktiv deri ne nje moshe shume te vjeterp
pPozicioni 24p
pJu do te arrini famen e pasurine ne nje moshe te re dhe keshilloheni te perdorni kete periudhe per te siguruar moshen tuaj te vjeterp
pPozicioni 25p
pJu do te kenaqeni me nje te ardhme te mire dhe me shume fat por duhet te keni kujdes nga tepricat Jeni tradicional ne personalitet dhe do te keni nje jete te gjate e te frytshmep
pShekulli Online ELp

br styleclearboth