p styletext-align justifyTe gjithe banoret qe jetojne ne zonen e Linzes do te mund te levizin drejt qendres vetem me nje linje urbani Tashme linja e porcelanit eshte zgjatur deri te godina e Thesarit te Shtetit Per te pare nga afer sherbimin e ofruar kryetari i bashkise Erion Veliaj udhetoi me autobuset e kesaj linjebrbr
p styletext-align justifyJam shume i kenaqur me linjen e Porcelanit eshte nje linje qe vetem emrin ne fakt e ka te Porcelanit sepse itinerari ne fakt eshte dy here sa emri i linjes Pra itinerari jo vetem kalon Porcelanin Kinostudion shkon deri ne Linze dhe gjithe zone  e Thesarit zonen  e Freskut ku i sherben nje lagje te re qe deri dje trajtohej si nje lagje e komunes e Dajtit fshat Sot ne fakt eshte nje pjese e qytetit eshte urbanizuar jashte mase me pallate e banore te rinj qe deri dje duhej te nderronin stacionet ose te ecnin ne kembe deri ne Kinostudio per te perfituar kete sherbim Nga sot e perfitojne te plote sherbimin me abone dhe me vjen mire sepse mbajtem fjalen ashtu sic premtuam qe autobusin do ta cojme deri ne Linze dhe gjithe zona nga Teleferiku te Thesari Fresku sherbehet tani nga kjo linjebrbr
p styletext-align justifyPermiresimi i sherbimit ka ardhur per shkak te rritjes se numrit te autobuseve cka ka qene nje kerkese e vazhdueshme e qytetarevebrbr
p styletext-align justifyKjo vjen gjithashtu me nje shtim 60 te flotes se mjeteve mjete te reja me shume pak kilometra me autobuse qe funksionojne me kondicionim dhe ngrohje Me vjen mire qe i jemi pergjigjur kerkeses se qytetareve brenda nje kohe jashtezakonisht te shkurter per permiresimet ne kete linje Me shtimin e stacioneve me shtimin e flotes gjykoj qe kemi marre nje vendim te drejte dhe qe po na jep fryte me nje numer te konsiderueshem qytetaresh qe shprehin kenaqesine me menyren se si po performon linjabrbr
p styletext-align justifyVeliaj u ka kerkuar edhe njehere udhetareve qe te bashkepunojne dhe te raportojne ne bashki cdo problem qe hasin ne cdo linje urbanibrbr
p styletext-align justify


googletagpubadsdefinePassback10066666adxpvizionplus728x90 728 90display

br