kongresi-i-PSPas Kongresit të 19 marsit, është zbuluar dhe pyetja, për të cilën anëtarësia e kësaj partie do të pyetet përmes një referendumi për mandatin e kreut të Partisë Socialiste


Mësohet se pyetja për të cilën do të votojnë anëtarët e PS është: A konfirmon nenin që ka të bëjë me modalitetitet për zgjedhjen e kryetarit? Referendumi i Partisë Socialiste do të zhvillohet më datë 9 9rill.


E gjithë baza socialiste, do t’i përgjigjet kësaj pyetjeje me një ‘po’ ose ‘jo’, duke i hapur rrugë kështu çështjes së mandatit të Ramës si kryetar partie.


21 mars 2016 (gazeta-Shqip.com)