Presidenti në detyrë, Bujar Nishani ka thirrur sot anëtarët e Kolegjit Zgjedhor, ku ky i fundit do të ushtrojë funksionet gjatë procesit zgjedhor më 18 qershor.


Gjatë fjalës së tij Nishani pohoi se veprimtaria e Kolegjit Zgjedhor është me rëndësi.


Nga ana tjetër ai u bëri thirrje anëtarëve të Kolegjit që ti trajtojnë me korrektësi konfliktet që do paraqiten gjatë zgjedhjeve. Me rëndësi veprimtaria e kolegjit zgjedhor. Trajtoni me korrektësi konfliktet që do paraqiten. Kolegji Zgjedhor duhet ti qëndrojë kushtetutës dhe ligjeve, theksoi ai.