Te thuash " Start", ka kuptim shume. Cdo gje e ka nje pike te nisjes, dhe eshte e bukur qe nisja eshte plot vrull, deshire,perkushtim. Eshte e bukur kur ky start nuk eshte ne menyre individuale.Te jetosh ne nje largesi, ne pamundesi per te pare ato qe deshiron prej kohesh ti shohish, nuk eshte e lehte.Por largesia zvogelohet, dhe ndjen se dhe pse trupin se ke aty ku duhet, shpirti eshte atje.

Kete mundesi jo rralle me ka sjell dhe "Gazeta Start". JU FALEMINDERIT.

Ju faleminderit te gjithve juve qe jepni nga koha juaj, nga jeta juaj, per te na afruar sa me shume me vendin tone.JU FALEMINDERIT MIQ, TE FALEMINDERIT START.Me rrespekt, Genti Pulti/Londer