Ka prfunduar numrimi i votave pr zgjedhjet e pjesshme n Paskuqan dhe fitues sht shpallur kandidati i Partis Demokratike. Fatos Rexha grumbulloi 1300 vota m shum se socialisti Gjin Prengaj.Zdhnsi i Komisionit Qendror Zgjedhor bri t ditur se pjesmarrja n zgjedhjet e pjesshme n Paskuqan ka qen e ult, deri n 30 %.Ndrkoh, burime pran PS-s kan
t ditur se zgjedhjet kan qen t qeta por nuk kan munguar edhe parregullsit pr t cilat socialistt do t prgatisin nj ankimim.