Përfaqësuesi i lartë i BE-së në Kosovës, Samuel Zhbogar ka uruar kryetarët e rinjë të komunave, Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan.
“Urojmë kryetarët e rinjë të Leposiaviqit, Zubin Potokut dhe Zveçanit që të shtunën morën detyrën në pajtim me Ligjin për vetëqeverisje lokale dhe marrëveshjes së Brukselit.
Përpara ju janë detyrat dhe përgjegjësit të mëdha. Ne jemi shumë të interesuar për të punuar me ju për të përmirësuar lidhjet tuaja në këtë fushë”, ka thënë përfaqësuesi i BE-së. /Indeksonline/