brbrPrej disa ditesh zyrat e Ministrise se Brendshme po zhvendosen ne ish-godinen e Ministrise se Kultures Kjo pasi e gjithe ndertesa e Ministrise se Brendshme do i nenshtrohet rikonstruksionit Burime prane ministrise thane se zyrat nuk do te zhvendosen vetem tek ish-Ministria e Kultures por edhe ne nje tjeter ambient te marre me qera ne afersi te Gardes se Republikes Ende nuk dihet se sa do te zgjase rikonstruksioni nderkohe qe mesohet se krahas ambienteve te jashtme do te kete nderhyrje dhe ne ambientet e brendshme Nga ana tjeter edhe salla operative e policise se Tiranes po i nenshtrohet rikonstruksionit Gjate kesaj faze kjo salle eshte zhvendosur ne ambientet e komisariatit numer 3brbr
br