Ajo është këngëtarja më e suksesshme shqiptare për momentin.


Dhe, natyrisht edhe më e kërkuara.


Bëhet fjalë për Dafina Zeqirin, e cila për më tepër është edhe një nga femrat më seksi në trevat shqiptare.


Dhe, për ta treguar këtë gjë, Dafina ka bërë një set të nxehtë fotosh për Telegrafin, ku ajo është zhveshur plotësisht.


dafi