0
brbr

brbrZjarre masive kane perfshire zona te tera ne shtetet e Australise Jugore dhe Viktoriasbrbr
brbrNuk ka njoftime per viktima Sherbimet e emergjences kane deklaruar se shume banore jane ne rrezik dhe jane lajmeruar per tu evakuuarbrbr
brbrDeri tani disa dhjetera banesa jane shkrumbuar nga flaket ndersa keto zjarre rezultojne me te fuqishmet deri tani te veres australianebrbr
brbrTv Klanbrbr


Australi TV Klan zjarr