Për zjarrin e përmasave të mëdha në fabrikën e riciklimit, ka reaguar edhe Kryebashkiaku Veliaj.


Ai thotë se të gjitha shërbimet e qytetit Emergjencat Civile, Zjarrfikës, Polici dhe Ushtri janë përfshirë në betejën me zjarrin.

Ndërkohë i bën thirrje qytetarëve të evitohet zona.


Ju lutem evitoni kalimin ne zone gjer sa situata te vihet nen kontroll!, shkruan në Twitter Veliaj.


22 prill 2017 (gazeta-Shqip.com)