Të paktën 4 persona kanë humbur jetën si pasojë flakëve të cilat prej disa ditësh kanë përfshirë Teksasin.Autoritetet vendase bëjnë të ditur se më shumë se 800 banesa janë shkatërruar dhe mijëra banorë janë evakuuar.