Nje tjeter sondazh ne faqen e "Koha Jone" online, ishte dhe ai mbi ngjarjen ende aktuale te tragjedise se Gerdecit, ku deri tani raportohen 22 te vdekur. Pyetjes, "mendoni se zona e cmontimit te predhave eshte e papershtatshme?", 611 nder 767 pjesemarres i kane dhene pergjigjen "Po". Nje pjese tjete prej 114 votuesish kane dhene pergjigjen "Jo" dhe pjesa tjeter, 42 lexues, kane shprehur qendrim indiferent.
SSSASS