Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike bën bilancin për zonat që jane pa energji. Raportimi i përket orës 14: 30


Ne rajonin Tiranë:, Qesarake pjeserisht, Pjeserisht Sauk, Pjeserisht Zall Bastar, Pjeserish zona prane Ish Misto Mame


Rajoni Durrës: Pjesa Perendimore Spitalle,


Rajoni Elbasan: Lunik Pjeserisht; Kodovjat Pjeserisht, 1 Kabine ne Hotolisht


Rajoni Korce: pjeserisht Bucimas/Pogradec (vetem 3 kabina);


Rajoni Shkodër: Qelez, Luf.


Rajoni Kukës: Pjeserisht Cernaleve, Zaje, Pjeserisht Domaj, Lekbibaj, Kam, Helshan, Dobrune, Pjeserisht Cahan, Surroj.


Rajoni Burrel: Zajse, Fushe Gjorme, Pjeserisht Bardhaj, Pjeserisht Fan, Shupemze, Lagja 6 ne Lac.


Zona ku eshte rikthyer energjia :


Rajoni Tirane : Tufine, Paskuqan


Rajoni Durres: Golem


Rajoni Elbasan: Labinot, Godolesh , Shirgjan , Gracen si dhe pjesersht Kodovjat


Rajoni Berat: Roshnik, Potom


Rajoni Korce: Velcan


Rajoni Shkoder : Kelmend, Shengjin


Rajoni Kukes: Docaj , Myc, Dobrun


Rajoni Burrel:Bardhaj , Shupenze


/Oranews.tv/


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter