brbrGjykata e Tiranes ka shpallur te pafajshem ish- kreun e Inspektoratit Ndertimor Urbanistik Kombetar Zyhdi dajti Ai akuzohej per shperdorim detyre Gjykata argumentoi se fakti penal per kete ceshtje nuk ekziston Por gjyqtari Altin Abdiu arriti ne konkluzionin se Dajti nuk ka konsumuar asnje veper penale gjate ushtrimit te detyres se tij Zyhdi Dajti u akuzua lidhur me prishjen e nje vile dy kateshe me vlere 700 mije euro si dhe te nje resorti ne Kavaje Ish-kreu i INUK nuk eshte mjaftuar me vendimin e pafajesise por deklaroi se do te ngreje padi penale ndaj pronarit te resortit qe e paditi ate per nderhyrje te paligjshme brbr
brbrbrbr
brbrbrbrbr